15 Oktober: Maui

De vlucht is afzien. Vijf krijsende babies tussen rij 25 en rij 35. En wij hebben stoelen 30A en 30B. Het lijkt wel of ze allemaal last van hun tandjes hebben en krijsen onvermoeibaar om de beurt. En dat vijf uur lang!

Lichtpuntje in dit tranendal is dat Peet de derde prijs wint in de "halfway to Hawaii contest". Iedereen mag de exacte tijd raden waarop het vliegtuig het denkbeeldige halfwegpunt bereikt. Peet zit daar één minuut en tien seconden vanaf. De prijs, een plak chocolade, kunnen we ophalen in Kihei.

Het weer op Maui ziet er slecht uit, denken wij bij aankomst. Veel wolken, veel wind, maar dat is hier normaal aan het einde van de middag, zo leren we al snel. De eerste avond dineren we in het five palms restaurant. De foto is gemaakt vanaf onze tafel daar. We eten mahi-mahi met macademia noten en drinken daar een heerlijke chardonnay bij.

 

We krijgen er een fraaie zonsondergang bij.

 

16 Oktober: Maui

Strand, strand, zon, zee, boeken lezen, niksen, douchen (vier keer).

 

17 Oktober: Maui

's-Ochtends foto's gemaakt van onze b&b (Dreamscometrueonmaui).

 

Daarna strand. Vandaag Po'olenalena beach.

 

Vanaf het strand zicht op het onbewoonde eiland Koho'olawe. Daar valt straks wellicht wat regen.

 

Af en toe zie je iemand die is blijven hangen in een vroeger tijdperk. Deze reetveter dragende troubadour is zo kaal als een biljartbal onder zijn hoedje.

 

Om een uur of tien gaan we alweer naar de b&b. Het is bloedheet inmiddels...

 

Aan het eind van de middag is er altijd een zonsondergang te bewonderen. Door de wolken is hij echter onberekenbaar, maar als hij mooi is is hij ook apart vanwege al die wolken. Vandaag sluiten we af met een hele mooie.

 

Weg is ie weer. Ook het biertje is op, tijd om een eetgelegenheid op te zoeken.

Klik hier voor het vervolg, de weg naar Hana

 

 

 

 

  over ons
contact
 
cookies
privacy
 
bijgewerkt
03-06-2020