Marianne & Peet (MarPet)

Ergens in het jaar 2000 hebben we wat met elkaar gekregen, vandaar.

Sindsdien hebben we samen heel wat van de wereld gezien.
De gele (ei)landen hebben we gehad, de oranje moeten nog...

wereldkaart

 

MarPet op een paar van onze bestemmingen 


Op de Abra de Potrerillos aan de Cuesta de Lipán, Jujuy, Argentinië, februari 2017

 


Aan de Mojito, Havana, Cuba, maart 2008

 


Voor "the cottage", Johannesburg, Zuid Afrika, november 2004

 

Peet

Tips, vragen of opmerkingen?

Peet, hier aan een glas "Bia" in Hoi An, Vietnam in 2005, is sinds zijn eerste trip naar Azië in 1981 helemaal verslingerd aan het reizen. Die eerste keer kwam door een "studiestop" van zeven maanden. Dagen sparen en vrij vragen hoeft niet meer sinds de datum waarop we gestopt zijn met werken, 14-1-2016. Nog geen AOW, dat komt in 2020 (Mar) en 2022 (Peet).

Peet is geboren en getogen in Den Haag en woont samen met Mar afwisselend in Den Haag en Las Matildes, Cartagena, Spanje. Hij heeft duidelijk geen enkele moeite met het bestellen van bier in Vietnam. Als je het Vietnamese "bia" op zijn plat Haags uitspreekt, bieââhhh dus, kom je zeer dicht bij de correcte uitspraak. Na iedere bestelling knikken de obers dan ook goedkeurend, die buitenlander heeft zich goed aangepast!

Al sinds 2002, lang voordat het woord bloggen was uitgevonden, houdt Peet deze website bij met reisverhalen en reisfoto’s.

 

Mar

 

Tips, vragen of opmerkingen?

Mar, hier mijmerend in de avondzon op een boot in de "Greater wetlands of St Lucia, Zuid Afrika in 2004, was ook bij haar eerste tocht naar Azië om. In het begin moesten er nog wat beren van de weg af worden gehaald (nee, niet heel Cambodja ligt onder de mijnen), maar gaandeweg is er vrijwel niets meer wat Mar ervan weerhoud om de koffers te pakken.

Mar is geboren en getogen in Apeldoorn. In 2004 zijn we voor het eerst samen drie maanden weg geweest en dat beviel uitstekend. Mar is dol op natuur en dieren en geniet op de foto nog na van een dag nijlpaarden en krokodillen bewonderen.

NB. Dit is zoals we er jaren geleden uitzagen. Inmiddels zijn we wat ouder en selfies maken is niet echt ons ding...  

 

 

 

 

 

 

 

over ons & contact  cookies & privacy  bijgewerkt 09-12-2022