26 Oktober: Praia de Tofo

Vannacht hebben de muggen een waar bloedbad aangericht. Door wat gaatjes en openingen in de klamboe zijn ze met hordes naar binnen getrokken en hebben een feestmaal gehad. Tot drie keer toe zijn we naar ze op jacht geweest en hebben velen hun vraatzucht met de dood moeten bekopen. De lakens en de klamboe zien er 's-ochtends uit alsof er een kip is geslacht.

Ook vandaag waait het behoorlijk en Matt van de duikschool is niet optimistisch over de kansen om te gaan duiken. Je kunt wel naar beneden, maar het zicht is niet best, zo'n vijf-zes meter. Dat wordt dus een dagje lezen, zonnebaden, luieren etc. Laat dat maar aan ons over.
En het personeel van Bamboozi? Ach, het visnet moet nodig worden gerepareerd...

 

Er moet wat onderhoud worden gepleegd aan de met palmbladeren bedekte daken,

 

De boot wordt in de stalling gezet.

 

Vanaf de veranda van het restaurant slaat Black Jack, de ober, het allemaal peinzend gade.

 

Evenals de guard die verdekt opgesteld staat op de veranda van het restaurant..

 

Wij bekijken de passanten vanaf onze eigen veranda.

 

We lezen nog maar eens een stukje. Veel te warm om je druk te maken. Matt kondigt aan dat er wellicht morgenvroeg kan worden gedoken. We zijn benieuwd en overleggen waar en wat we vanavond gaan eten. Ja, het leven is een en al beslissingen nemen hierzo...

 

Trouwens, morgen moeten we ook nog een knoop doorhakken of we hier nog een nacht blijven of dat we naar Vilankulos gaan. Druk, druk, druk.

Klik hier voor het vervolg, eindelijk duiken!

 

 

 

 

  over ons
contact
 
cookies
privacy
 
bijgewerkt
04-06-2020