20 November: naar Nairobi

Klokslag kwart over elf vertrekt de taxi naar Ukunda airstrip en met weemoed kijken we achterom als we de poort uitrijden. We hebben een fantastische week achter de rug waarin we tot in de afgrond verwend zijn en vast een paar kilo's zijn aangekomen.

Dit keer delen we de Cessna met nog vier anderen en pruttelen in twee uur naar Nairobi toe. De auto van het hotel staat ons op te wachten en half vier stappen we er binnen. We krijgen nu een betere kamer dan drie weken terug, erg ruim en een beetje van het type hoeren/zaken suite. Wat te denken van de badkamer?

 

Van buiten lijkt het hotel nog wel wat. Ach het is goedkoop en de bedden zijn goed. De tuin ziet er heel aardig uit.

 

Evenals het hotel zelf van de buitenkant.

 

21 November: naar huis

Ondanks alle verzekeringen van Chris van Hotel Troy dat hij ruim op tijd zou zijn om ons naar vliegveld te brengen is hij er niet op het afgesproken tijdstip. Een kwartier te laat komt hij aanrijden en eerlijk is eerlijk, hij maakt het kwartier bijna goed door als een formule 1 coureur naar de bestemming te scheuren. Inchecken, immigratie en security gaan daar zo snel dat we een kleine twee uur moeten wachten voor we in het vliegtuig, dat nog niet half vol is, kunnen stappen.

Op Schiphol gaat het al even rap zodat we al voor de vertrekhal staan te blauwbekken terwijl Willy en Nani nog onderweg zijn. Dat was het weer. Nog veertien weken en onze volgende reis gaat van start. Was het alvast maar zover...

 

 

 

 

  over ons
contact
 
cookies
privacy
 
bijgewerkt
02-06-2020