16 Januari: Sahl Hasheesh

Ook de laatste dagen glijden prettig voorbij. Het is zelfs nog iets warmer vandaag, zevenentwintig graden.

Het zwembad heeft afgedaan, we zijn nu overdag alleen nog maar op het strand. Veel lezen en af en toe snorkelen. Je moet wel erg goed kijken om deze platvis te zien...

 

Groot en klein zwemmen door elkaar over het koraal.

 

Zij gaan allemaal dezelfde kant op.

 

 

17 Januari: Sahl Hasheesh

Het is alweer de laatste volle dag in het resort. 's Middags bij de lunch zien we in het centrale restaurant de Egyptische kleedjes al op tafel liggen. En er staat Egyptian night op het bord... De keuze waar we gaan eten op onze laatste avond is hiermee gemaakt.

's Avonds zitten we er klaar voor. Als eerste komt weer de toeteraar. Hij wordt gevolgd door de buikdanseres. Dat is een andere, minder voluptueuze, dame dan een week geleden. Hierna wachten we vol spanning af of de derwisj nog komt. Tegen een uur of negen is het zo ver en komt hij binnen wervelen. Nu hebben we wel de mobielen in de aanslag.

 

 

 

 

 

 

 

18 Januari: naar huis

De laatste ochtend is het wederom prima strandweer en dus nemen we het er nog even van. We hebben een bericht gekregen dat er om twaalf uur een bus komt om ons op te halen voor de transfer naar het vliegveld. Dat zou betekenen dat we, als ze op tijd zijn, bijna vier uur op het vliegveld moeten zitten wachten en bovendien niet op het resort kunnen lunchen. Laat dat busje maar zitten zeggen we tegen elkaar. We bestellen een taxi voor half twee zodat we ruim de tijd hebben om op het gemak hier te kunnen lunchen.

Uiteindelijk doen we er bijna twaalf uur over om thuis te komen vanwege allerlei vertragingen. We kijken beiden tevreden terug op een geslaagd experiment. Nu eens niet rondreizen is ons goed bevallen. Overigens, dat rondreizen gaan we over ruim een week wel weer doen.

 

 

 

 

over ons & contact  cookies & privacy  bijgewerkt 11-07-2023