8 Maart: Tupungato

De uitdaging van vandaag? Te besluiten waar gaan we lunchen! We pakken wat recensies erbij en gaan in de ochtend op pad om wat restaurants af te rijden. Al bij de tweede is het raak. Andeluna is de naam van een wijnlandgoed in Tupungato. Het is niet ver van Salentein vandaan. Na enig lobbyen, o.m. door vol trots te zeggen dat Máxima wel degelijk Nederlands-Argentijns is, lukt het ons om de laatste tafel te krijgen. We draaien om en gaan terug naar de posada om tot lunchtijd aan het zwembad te gaan liggen.

Kwart voor twee zijn we terug voor de zesgangen lunch met bijpassend wijnarrangement. We nemen plaats en genieten van het uitzicht. In de verte, achter de wijnranken, liggen de besneeuwde bergtoppen van de Andes.

 

Het eerste glaasje staat al snel op tafel.

 

Het is smullen tot de laatste gang aan toe: "Orange & lemon-thyme parfait, carrots and ginger cold soup". Dat ziet er zo uit.

 

We drinken ietsjes te veel en ook zitten de buikjes vol zodat er de rest van de dag alleen maar wat water wordt gedronken.

 

9 Maart: naar Madrid

Ook de laatste dag voeren we niet veel uit. Om half vier stappen we in de auto om naar het vliegveld te rijden. Twintig uur later landen we in Madrid. Het zit er weer op...

 

 

 

 

over ons & contact  cookies & privacy  bijgewerkt 04-07-2023