16 December: Viti Levu

Na het ontbijt gaan we direct op zoek naar wat beters voor, hopelijk, de laatste nacht op Fiji. En dat vinden we een kilometer verderop in het door IndiŽrs gerunde Best Western. Een verademing. Zeer ruime kamers, prachtige tuin.

En een geweldig mooi zwembad met voor de grote kinderen een heerlijke glijbaan.......

Onderwijl worden er voorzorgsmaatregelen genomen voor de komst van Evan, een cycloon van de 4e categorie!!!! In Samoa heeft Evan al 3 mensenlevens geŽist. Ze verwachten dat de cycloon hier morgen, maandag, op zijn heftigst is.

's-Middags lezen we op de website van Air Pacific dat onze vlucht van morgen, maandag, is gecancelled. Na een half uur in de hold te hebben gestaan bij de vliegmaatschappij besluiten we om maar naar de airport te gaan. Daar zijn we net op tijd om onze vlucht van maandag om te boeken naar een dag later. We houden onze vingers gekruist dat die wel doorgaat anders komen we in de problemen voor onze vlucht naar Bangkok op woensdag.

Weer terug in het hotel snellen we naar de Travellers Beach Resort. Daar schijnt de King om vijf uur aan het volk te verschijnen. En ja hoor, als we om kwart over vijf er zijn staat ie al enigszins beschonken in vol ornaat te zweten....

Ook het publiek is niet geheel nuchter en staart glazig naar de performance.

I can't help falling in love with you...........

 

Elvis geeft er na 7 toegiften de brui aan en gaat aan de whisky. En wij gaan naar ons resort, kijken of we e.e.a. kunnen uploaden. We slaan nog wat bier en chips in voor morgen. Zandzakken voor de deur......

Klik hier voor het vervolg, more Evan