27 Januari: Palm Coast

Het begon vannacht al, regen. Veel regen. Heel veel regen. Zo'n 30 uur achter elkaar. De tocht door het Ocala National Forest naar Palm Coast was geen pretje. Buiten 12 graden. We komen dan ook de auto niet uit en hebben ook geen foto's genomen. Jammer maar helaas.
Tegen 1300 uur arriveren we bij Loek & Nelly, een Hollands stel die 2 kamers als B&B verhuren. Bakkie koffie, wijntje, babbelen en 's avonds naar een Italiaan. Het eten is prima, vooral de linzensoep, maar helaas mankeert er wat aan beide steaks. De nieuwe van Mar is niks mis mee, die van Peet is 2/3 goed en 1/3 zenen. Voor de bediening niet goed genoeg en de rekening werd verscheurd. Geen bezwaar tegen.....

28 Januari: Amelia Island

Gelukkig vandaag weer een strakblauwe lucht. Wel fris maar in het zonnetje zeer aangenaam. Amelia Island ligt 150 kilometer noordwaarts op de grens van Georgia. Een en al historie hier, ook deze Nash Metropolitan die in het stadje Fernandina Beach staat geparkeerd.

Verder veel oude houten huizen hier.

Na een lekker soepje rijden we naar de noordpunt van het eiland. Daar is het Fort Clinch State park.  Een mooi park met bos, duinen, strand en een 150 jaar oud fort. Zo ziet het er van buiten uit.

De pensionado's staan heerlijk te vissen in het zonnetje.

En zowaar, er loopt een hertje in het bos.

We maken een lekkere wandeling over het strand voor we weer teruggaan naar Loek & Nelly.

Klik hier voor het vervolg, St Augustine