De verbouwing. Reacties? Schrijf wat in het gastenboek!

 
Serie 1 Serie 2 Serie 3 Serie 4
       
Serie 5 Serie 6 Serie 7 Serie 8
       
Finale

Serie 6

Voor het zwembad is 45 (!) ton zand en grind nodig. Dat zijn drie van deze vrachtauto's die ze hier "typo Centauro" noemen. Paco ziet er op toe dat het spul op de juiste plaats wordt gestort en even later liggen er twee hoopjes van de 1e lading. 

Aan de andere kant van de veertig meter lange muur zijn de gebroeders bever bezig om hem strak te krijgen.

 

Op het land is Laura druk bezig de sinaasapplebomen te snoeien. Karrevrachten komen er af.

Dan wordt het tijd voor het uitgraven van het zwembad. Geen rotsgrond maar wel boomwortels hier en daar. De graafmachine heeft er geen enkele moeite mee.....

Esteban de graver heeft gelukkig een maatje meegenomen met een klein kiepkarretje. Dat scheelt zeker een dag werk en nu is binnen een dag alles klaar. Tegen vier uur is er zo'n 60 m3 uitgegraven. Na het weekend komt het zwembad. Laat maar komen!

Die 60 kuub wordt verspreid over het land en een groot stuk wordt geegaliseerd en aangeharkt. Het resultaat mag er zijn. Scheelt ons weer een boel werk!

Een greep uit de tussenstand na vier weken. Binnen is alles verfklaar, er zitten nieuwe openslaande deuren in de slaapkamers. De keuken is voorzien van hetzelfde kozijn en deur als de voorkant van het huis, de badkamer is klaar om afgewerkt te worden en de buitenmuur is zo glad als maar kan zijn. Tijd voor een rustig weekend!

  Klik hier voor het vervolg, serie 7