8 Maart: Tupungato

De uitdaging van vandaag? Waar gaan we lunchen! We pakken wat recensies erbij en gaan in de occhtend op pad om wat restaurants af te rijden. Al bij de 2e is het raak. Andeluna is de naam van het wijnlandgoed in Tupungato. Niet ver van Salentein vandaan. Het lukt ons na enig lobbyen doro o.m. vol trots te zeggen dat Máxima wel degelijk Nederlands-Argentijns is om de laatse tafel te krijgen. We draaien om en gaan terug naar de posada om aan het zwembad te gaan liggen.

Tegen kwart voor twee zijn we terug voor de 6-gangen lunch met bijpassen wijnarrangement. We nemen plaats en genieten van het uitzicht. In de verte, achter de wijnranken, liggen de besneeuwde bergtoppen van de Andes.

Het 1e glaasje staat al snel op tafel.

Het is smullen tot aan de laaste gang aan toe: "Orange & lemon-thyme parfait, carrots and ginger cold soup". Dat ziet er zo uit.

We drinken ietsjes te veel en ook zitten de buikjes vol zodat er de rest van de dag alleen maar wat water wordt gedronken.

9 Maart: naar Madrid

Ook de laatste dag voeren we niet veel uit. Om half vier stappen we in de auto om naar het vliegeveld te rijden. Twintig uur later landen we in Madrid. Het zit er weer op....