22 februari Bangkok

Tijdens de vlucht terug van Siem Reap naar Bangkok mijmeren over al het moois wat we hebben gezien in Cambodja. De rest van de dag besteden we in Bangkok. We gaan weer naar het Nana Hotel en hebben weer een 5-sterren aanvaring met een taxichauffeur. We banjeren in de buurt van het hotel rond, gaan shopping malls in, eten heerlijk en gaan vroeg naar bed. Morgen wacht ons een bus-boot-beemo rit.

23 februari naar Koh Mak

Vroeg in de ochtend pakken we de koffers en na te hebben ontbeten lopen we naar de Skytrain toe. 200 meter lopen en het zweet gutst met stralen van je rug af! Daar binnen gekomen vries je bijna vast aan je stoel van de airco.. De skytrain ziet er futuristisch uit.

 

 

Na de korte rit stappen we uit bij het busstation Ekamai en nemen we de bus naar Trat. Om een uur of twee komen we daar aan.
Vervolgens met een beemo, een soort pickup met bankjes, een half uurtje naar de haven. We zijn ruim op tijd voor de boot naar Koh Mak, die er ook nog eens drie uur over doet.

 

Eenmaal op het eiland worden we opgewacht door een aantal beemo's. Een ervan neemt ons mee naar de meest luxe accomodatie aldaar, het Koh Mak Resort.

We zitten in een hutje op de eerste rij aan het strand.

en dit is het uitzicht

 

 

Klik hier voor het vervolg, uitstapje naar Koh Kut