19 februari even wat anders en dan weer Angkor Archaeological Park, de Angkor Wat

Na de middag gaan we even wat anders bekijken voor we weer terug  gaan naar Angkor. In Siem Reap is een krokodillenfarm. Mr Seaw krijgt de middag vrij en we lopen naar de farm. Niet alleen wij hebben het heet, ook de krokodillen zijn loom en slaperig. Na een poosje wachten is er toch eentje bereid gevonden om eng te doen...

 

Maar zoals gezegd liggen de meeste roerloos in de hete zon. We houden het dan ook maar snel voor gezien.

 

Aan het eind van de middag gaan we weer terug. Tegenover Angkor Wat ligt de berg Phnom Bakheng, vanwaar we de zon willen zien ondergaan over Angkor. Voor veels te veel geld kan je op de rug van een olifant omhoog. wij besluiten om zelf de klim te ondernemen. het is slechts 60 meter, maar het is zooo warm, pfff. Bovenop blijkt dat we niet de enigen zijn, het is een drukte van belang. Sommigen zijn zelfs compleet met statieven en tassen met lenzen aanwezig.

 

 

Helaas is het een beetje hei´g, geen mooie zonsondergang, maar het blijft een spectaculair uitzicht waar Marianne dromerig naar staart.

 

 

Moe, maar zeer voldaan gaan we terug naar de lodge. Weer een dag om nog lang over na te denken en de beelden terug te halen.

 

Klik hier voor het vervolg, Ta Phrom